Ratiocare verhuist 8 april

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van vrij leven met trombose. En dat gebeurt steeds vaker met de qLabs INR meter. Geheel logisch natuurlijk. De kwaliteit is marktconform, het totaal concept uniek en de kosten per prik het allerlaagst.

Nu meer mensen gebruik maken van de qLabs INR meter is grotere bedrijfsruimte een volgende stap. Een noodzakelijke stap die gezet wordt om ruimte te creëren. Ruimte voor educatie, ruimte om te groeien en ruimte om te innoveren. Maar ook ruimte om plaats te bieden aan nieuwe initiatieven die bijdragen aan ons motto; ‘Vrij leven met trombose’.

Ratiocare heeft een geschikte locatie gevonden van waaruit doorgroeien mogelijk is. In Losser, – de schatkamer van Twente – home of Johma -, aan de rand van het Dinkeldal werken wij vanaf aanstaande april in alle rust aan nóg betere trombosezorg.

De verhuizing valt helaas samen met de FNT Nascholingsdag op zaterdag 8 april. Hierdoor zijn wij dit jaar niet aanwezig als standhouder. Natuurlijk willen wij graag u en uw medewerkers ontmoeten om te vertellen over het totaalconcept van Ratiocare. Over onze kwaliteit, nieuwe initiatieven en de (financiële) mogelijkheden voor u om meer patiënten te laten zelfmeten.
Maar zeg nou eerlijk, dit gesprek is beter te voeren in alle rust met een kopje koffie bij u op kantoor. Wij brengen wel taart mee voor bij de koffie! Of beschuit met muisjes.
Want wij hebben ook iets te vieren, namelijk de geboorte van…..

Geboorte Ratiocomm

Met trots, blijdschap en vreugde kondigen wij de geboorte aan van Ratiocomm. Waarschijnlijk bent u nieuwsgierig naar de nieuwe telg. Dat snappen wij maar al te goed. Graag komen dan ook bij u langs om de nieuw geborene te tonen. Voor een afspraak of meer informatie klikt u hier. Uiteraard mag u ons ook feliciteren met de geboorte van Ratiocomm. Dat vinden wij zelfs erg leuk! Daarvoor hoeft u alleen maar op het logo hieronder te klikken.

Trombosezorg App

De qLabs INR meter was de allereerste INR meter wereldwijd met Bluetooth. Draadloos gegevens van de meter naar Trombosezorg App overzetten is kinderspel. Net zoals het werken met de app zelf. Veilig en snel informatie delen van meter naar de app, van de app naar het dossier en weer terug. Alles is goed geregeld. Daarnaast heeft het Ratiocomm team enkele verrassende features ingebouwd die het gebruiksgemak en de veiligheid naar een hoger niveau hebben gebracht.

 

Terug naar blogoverzicht.

Vragen of interesse?

Neem direct contact met ons op!

Neem contact op!

Deel dit artikel!

Deel dit artikel met bekenden of vrienden.