Ratiocare

Ratiocare kent u als leverancier van de qLabs INR meter. De eerste trombosemeter op de Nederlandse markt met Bluetooth. Ondertussen zijn we niet meer de enige, wat niet zo gek is gezien de voordelen die Bluetooth biedt. Als trendsetter en vernieuwer heeft Ratiocare een unieke samenwerking met Ratiocomm. De Trombosezorg App van Ratiocomm is het eerste ‘product’ dat nu beschikbaar is voor de markt.

 

Ratiocomm 

De samenwerking tussen Ratiocare en Ratiocomm digitaliseert de gegevensstroom in de zorgketen. Ratiocomm ontwikkelt hiervoor software en apps. Vraag gestuurd of ontwikkeld vanuit blinde vlekken in de markt. Ratiocomm luistert naar de markt en komt met gerichte, maar vooral praktische oplossingen. De innovaties van Ratiocomm zijn zinnig, leiden tot meer gemak, hogere veiligheid en lagere kosten. En dat geheel merk- en productonafhankelijk.

Trombosezorg App

Wat maakt de app nu zo bijzonder? In de eerste plaats het gebruiksgemak. Daarnaast telt vooral het unieke vermogen van de app om in de keten volledig samen te werken en te koppelen. Maar de app functioneert ook als  ‘stand alone’, met een eigen medicatie- en TIS functionaliteit.

Bijzondere features in de app bieden unieke oplossingen. Identificatie met biometrie is zo’n voorbeeld.  Want veiligheid en privacy gaan boven alles.

 

Hulp nodig?

Heeft u als trombosedienst of laboratorium een vraagstuk op IT gebied? Dat kan bijvoorbeeld zijn op het terrein van koppelingen in de keten, werken met de wijkverpleging of samenwerken met de huisarts. Praat dan eerst eens met Ratiocomm. Misschien bent u zelfs wel toe aan integratie tussen apps, of oriënteert u zich op het ontwikkelen van uw eigen app. Ook dan is Ratiocomm een logische partner.

Wilt u meer weten of een demonstratie? Ratiocomm komt graag bij u langs. En de kans is groot dat u positief verrast gaat worden.

 

Terug naar blogoverzicht.

Vragen of interesse?

Neem direct contact met ons op!

Neem contact op!

Deel dit artikel!

Deel dit artikel met bekenden of vrienden.