Meer  zelfmeten

De Nationale Trombose Dienst (NTD) zet vol in op zelfmeten. Natuurlijk met onze steun in de vorm van de qLabs INR meter.   Meer en meer zorgverzekeraars lopen warmer voor zelfmeten. Waarmee maar gezegd is dat 2017 het jaar van het zelfmeten is. Het jaar waarin meer en meer trombosepatiënten het gemak en comfort gaan ervaren van zelfmeten. En dus ook volop gaan genieten van vrij leven met trombose.

Grootse zelfmeetcampagne

Via een uitgebreide publiciteitscampagne via internet, Facebook en andere digitale kanalen gaat de NTD zelfmeten in de schijnwerpers zetten.

Hugo Stoevelaar , directeur NTD: “Zelfmeten betekent vrijheid. De vrijheid bijvoorbeeld om waar en wanneer dan ook uw INR meting uit te voeren. Thuis, op uw werk, op vakantie, tijdens een weekendje weg… U zegt het maar. Inderdaad, voorbij zijn de tripjes door weer en wind naar de prikpost. Voorbij zijn de vaak volle wachtkamers en wachttijden. Net als de dikke, vaak pijnlijke naald in uw arm. Geen blauwe plekken meer van het prikken. En voorbij is het wachten op de postbode voor uw nieuwe doseerschema. Voorgoed verleden tijd allemaal. Dankzij zelfmeten. Niet meer dan één prikje, één druppeltje bloed en klaar is uw INR meting. Alles wordt digitaal verwerkt en via de NTD heeft u, ook digitaal, razendsnel uw nieuwe doseerschema in huis. De NTD maakt het u graag gemakkelijk en comfortabel.”

 

 

 

Stabielere INR waarden

Juist door het gemak, het directe digitale contact en meer betrokkenheid leidt zelfmeten tot stabielere INR waarden. U heeft meer inzicht in trombose in het algemeen en wat dit  betekent in uw situatie. Zoals op tijd de voorgeschreven medicatie innemen.

Geprikkeld door de woorden van de Hugo Stoevelaar? Zo enthousiast geworden bij alleen al het idee van vrij leven met trombose dat u meer wilt weten over zelfmeten? Klik hier en de wereld van zelfmeten gaat voor u open. Vrij leven met trombose kan vandaag beginnen.

 

Terug naar blogoverzicht.

Vragen of interesse?

Neem direct contact met ons op!

Neem contact op!

Deel dit artikel!

Deel dit artikel met bekenden of vrienden.