Eén en al beweging op de trombosemarkt. Een komen en gaan van INR meters. Gedateerde meters verdwijnen, nieuwe meters dienen zich aan. Belangrijke tijd dus voor trombosediensten. Tijd om keuzes te maken. En daarmee mede de toekomst te bepalen van de trombosezorg in ons land.

Totaalconcept trombose ketenzorg

Ratiocare is daar al helemaal klaar voor, voor die toekomst. Dankzij zijn qLabs INR Meter. Die veel meer is dan zomaar een INR Meter. Niet in de laatste plaats omdat hij onderdeel is van een totaalconcept voor trombose ketenzorg.

En de eerste meter uitgerust met bluetooth, werkend via een app.

Vrij leven met trombose

Mede daardoor draagt hij als geen ander bij aan een voor alle betrokkenen veiligere trombosezorg. Zo linkt de qLabs INR Meter via een app bijvoorbeeld direct aan het informatiesysteem van de apotheker. En maakt hij het faxverkeer en handmatige verwerking van gegevens (met alle kans van dien op verschrijvingen) volledig overbodig.

Maar het meest belangrijke: met de qLabs INR Meter brengt Ratiocare zelfmeten en daarmee vrij leven met trombose voor iedere trombosepatiënt binnen handbereik.

Ter onderbouwing: de qLabs INR Meter heeft in de afgelopen 5 jaar in maar liefst 22 landen een onmiskenbaar positief effect gehad op de vrijheid van leven van steeds meer mensen met trombose. Dankzij Ratiocare plukt inmiddels dus ook Nederland de vruchten van de qLabs INR Meter. Zowel trombose patiënten, als trombosediensten als zorgverzekeraars.

Kostenreductie

Over die trombosediensten: daarvoor is de qLabs INR Meter niet alleen een garantie voor veiligere trombosezorg, ook voor kostenreductie daarvan. Met alle prettige gevolgen van dien waar het gaat om hun concurrentiepositie en waar het gaat om hun mogelijkheden om steeds meer patiënten vrij te laten leven met trombose.

Bovendien is deze wijze van kostenreductie zeker ook mooi meegenomen in het licht van de dalende vergoedingen door zorgverzekeraars. Een daling die de komende jaren verder zal doorgaan.

Zowel koop als abonnement

Ratiocare biedt de qLabs INR Meter zowel te koop aan als in abonnementsvorm. In dat geval wordt de meter gehuurd als een totaalpakket. Flexibiliteit troef dus.

Markt in ontwikkeling: Ratiocare in ontwikkeling

Over flexibiliteit: zoals de trombosemarkt in ontwikkeling is, zo is ook Ratiocare in ontwikkeling. Voortdurend.

En met altijd één duidelijk doel voor ogen: een in alle opzichten steeds betere trombosezorg. Zodat leven met trombose een vrij leven met trombose wordt.

Wordt vervolgd!

Terug naar blogoverzicht.

Vragen of interesse?

Neem direct contact met ons op!

Neem contact op!

Deel dit artikel!

Deel dit artikel met bekenden of vrienden.