Trombosezorg app

De Ratiocare trombosezorg app werkt vanzelfsprekend naadloos met én uw qLabs INR meter én uw trombosedienst. De app geeft niet alleen al uw meetgegevens door, u kunt er ook heel eenvoudig specifiek voor u belangrijke bijzonderheden in aanvinken. Denkt u daarbij bijvoorbeeld aan bloedingen, aan blauwe plekken of aan wanneer u op vakantie gaat. En via de app kunt u ook uw doseerschema inzien, kijken wanneer uw volgende prikdatum is en zelfs een alert krijgen dat u precies vertelt wanneer u uw medicijn(en) moet innemen.

 

Medicatie app

De medicatie app zorgt voor een rechtstreekse koppeling, een directe verbinding met uw apotheker. Zodat uw medicatie-overzicht altijd up to date is. En blijft. Belangrijk voor uw veiligheid, zeker in het geval dat u medicijnen krijgt voorgeschreven die van invloed zijn op uw antistollingsmedicatie. Zodra dit het geval is, slaat de app alarm. Zodat medische problemen worden voorkomen en uw gezondheid geen gevaar loopt.

Bijkomend voordeel van de medicatie app is dat elke medicatiewijziging direct, draadloos en foutloos, wordt gemeld aan en verwerkt door uw trombosedienst. En dat u zelf op uw smartphone of tablet uw medicatie-overzicht altijd gegarandeerd actueel direct bij de hand heeft.