Ziet het ook helemaal zitten, vrij leven met trombose? En bent u dus in voor zelf meten met onze QLabs Q1 INR meter? Dan doet u er goed aan dat kenbaar te maken aan uw trombosedienst.

Aanmelden

Waar het begint, vrij leven met trombose? Bij u, door u aan te melden bij uw trombosedienst. Kwestie van een telefoontje en zeggen dat ook u wilt profiteren van de voordelen van zelf meten met de qLabs INR meter.

Als u daarop te horen krijgt dat er een wachtlijst is of dat u met een ander merk en type INR meter moet werken, dan doet u er goed aan hiernaast en hieronder door te lezen.

Wachtlijst? Nee!

Een wachtlijst om voor zelf meten in aanmerking te komen is er in principe niet. Het zou alleen zo kunnen zijn dat u moet worden ingepland voor een training. Maar met e-learning, leren op afstand hoe om te gaan met de INR meter kunt u altijd meteen beginnen.

Komt u toch op een wachtlijst? Neemt u dan contact met ons op, want door onze samenwerking met trombosediensten kunnen wij voor u bemiddelen om u toch snel – zonder wachtlijst – aan het zelf meten te krijgen.

Geen qLabs Q1 INR meter?

Werkt uw trombosedienst niet met onze qLabs Q1 INR meter? Dat zou heel jammer zijn, want dan bent u niet verzekerd van de handige qLabs Q1 INR meter, inclusief de apps om snel, veilig en vooral in alle vrijheid te gaan zelf meten. De zelfmeter die ook nog eens de voordeligste is in zijn soort en dus bijdraagt aan het betaalbaar houden van de zorgkosten.

Maar, geen nood: wij treden graag in contact met uw trombosedienst om ook u aan de qLabs Q1 INR meter te krijgen.

Vrije keuze trombosedienst

Over uw trombosedienst gesproken… Wist u trouwens dat u helemaal vrij bent in de keuze daarvan?! En dat u, net als bij bijvoorbeeld uw energieleverancier of autoverzekeraar, vrij bent om over te stappen? Naar een trombosedienst die wel vol inzet op zelf meten?!

Waar zelf meten met de qLabs Q1 INR meter?

Heel wat trombosediensten in ons land werken al met de qLabs Q1 INR meter. Grote kans dus dat er ook een bij u in de buurt zit. Sommige trombosediensten werken zelfs landelijk. Zodoende kunt u altijd en overal starten met zelf meten. Neemt u contact met ons op en wij bemiddelen graag bij uw overstap.

Zorgverzekeraars

Alle zorgverzekeraars hebben contracten met trombosediensten waar het gaat om het vergoeden van zelf meten. Tegelijk is het zo dat de ene zorgverzekeraar zelf meten belangrijker vindt dan de andere. Daarmee krijgt de ene trombosedienst ook meer (financiële) ruimte om vol in te zetten op zelf meten dan de andere.

Wat betreft financiële ruimte: de qLabs INR meter is niet alleen aantoonbaar een topkwaliteit meter, het is tegelijk de voordeligste zelfmeter. Met alle grote(re) financiële armslag van dien voor trombosediensten.

Benieuwd naar hoe pro zelf meten uw zorgverzekeraar is? Neemt u dan contact op. Met uw  verzekeraar of, misschien wel zo makkelijk, met ons.