Zelf meten. Twee woordjes slechts. Maar tegelijk een wereld van verschil.
Het verschil tussen niet en wel vrij leven met trombose.

Vrij als in niet gebonden aan de kantooruren van de trombosedienst. Vrij als in niet meer hoeven wachten op de trombosezuster. Vrij als in overal en altijd uw bloed kunnen prikken. Vrij als in een directe draadloze verbinding met de app. Vrij als in directe verwerking van de uitslag. Vrij als in directe digitale terugkoppeling van uw nieuwe doseerschema. Vrij als in echt helemaal vrij.

Vrijheid

Nooit meer naar de prikpost. Nooit meer wachten op de trombosezuster. Helemaal zelf uw prikmoment bepalen op de ochtend dat u weer moet meten. Waar en wanneer het u uitkomt.

Gemak en comfort

Vanuit uw luie stoel, in uw eigen vertrouwde omgeving, in alle rust uw INR meten.

Overal ter wereld

Op vakantie, op zakenreis, op een weekendje weg… Uw qLabs INR meter kan moeiteloos overal mee naar toe. En dus kunt u ook bijna overal uw zelfmeting uitvoeren en de meetresultaten doorgeven.

ratiocare-vrij-leven-met-trombosejpg

8527

Minder pijnlijk

Eén prikje met een speciale prikpen. Eén prikje van bijna niks met een naaldje van bijna niks in de zijkant van een vingertopje. Eén druppeltje bloed, een druppeltje van bijna niks. Niks aan, en nagenoeg pijnloos, zelf meten.

Tijdsbesparend

Een werkje van niks, een zelfmeting. Hooguit vijf minuten en het is gepiept. Voorgoed verleden tijd dus, wachten op uw beurt. Thuis, onderweg of waar u ook bent

Betere trombosezorg

Misschien wel het grootste voordeel van zelf meten? Dat de trombosezorg in het algemeen er beter van wordt. Want zelf meten zorgt aantoonbaar voor meer betrokkenheid, meer kennis en inzicht én meer therapietrouw.

Bovendien draagt het zelf meten ook direct bij aan een veiligere communicatie. Zo worden handmatige invoerfouten voorkomen, wordt informatie digitaal gedeeld en kan er als het ook maar even nodig is direct en adequaat worden ingespeeld op kritische situaties.

trombose-patient-zelf-meten-1-600x370

8580app

Lagere kosten

Nog een voordeel, een groot voordeel van zelf meten: lagere kosten. Dat heeft alles te maken met het feit dat u zelf de meting uitvoert en u zelf uw resultaten doorstuurt naar de trombosedienst. Kosten voor bloedafname en een duur laboratorium worden dus niet meer gemaakt.

Over kostenbesparing gesproken: Ratiocare is zich als geen ander bewust van de zorgkosten en hanteert daarom een eerlijke prijs voor de qLabs INR meter. Deze is dan ook verreweg de goedkoopste INR meter op de markt. En dat geldt ook voor de test stripjes!